Kindercoach


Jouw kind heeft het moeilijk… en je weet niet goed hoe je kan of mag helpen.

Jij hebt het moeilijk met je kind… en je voelt je daar beschaamd, boos of machteloos bij.

Soms helpt het wanneer een ander even over je schouder meekijkt. Op een liefdevolle en sensitieve manier zoeken we samen uit wat jij nodig hebt en wat je kind nodig heeft om weer helemaal blij, enthousiast en vreugdevol te zijn. 

Als intuïtief en energetisch kindercoach maak ik op een vlotte, zachte manier verbinding met je kind om te kijken welk gevoel er leeft. Mede dankzij de verschillende toffe tools waar ik mee werk maak ik het onbewuste bewust om van daar uit samen met je kind een pad te bewandelen dat systemische inzichten en verandering met zich mee brengt. Zowel bij je kind als bij jou als ouder. Want ouders en kinderen zijn intuïtief en energetisch zodanig in verbinding dat het gevoel dat er leeft bij de één onlosmakelijk ook de ander beïnvloedt. 

Wat kan je van mij verwachten?

We leggen voorzichtig de pijnpunten bloot, we kijken naar wat nog niet zichtbaar was. We creëren openheid en inzicht zodat jij weer ten volle ‘ouder’ kan zijn en je kind 'kind' mag zijn!

Voel je nog wat aarzeling of stel je je vragen over mijn manier van werken, contacteer me dan even. We bekijken samen wat ik voor jou en je kind kan betekenen!


image