Over mij

 

Welkom bij mij! Ik ben Nadine, ik ben vrouw, dochter, partner, ik ben moeder van drie prachtige temperamentvolle meiden en nog zoveel MEER...

Ik ben ook een boekenwurm, knuffelaar, liefhebber van pasta met zeevruchten en soms een beetje een stiekeme luierik. Ik kan er ook nooit genoeg van krijgen om mijn hoofd te vullen met zoveel mogelijk kennis en informatie. 

Wie ben ik voor jou? Ik ben een systemisch coach en loopbaanbegeleider die haar professionele vorming, ervaringen en kennis omzet in motivatie, inzichten en begrip. Ik ben een echte denker en tegelijk ook heel intuïtief waardoor ik als geen ander aanvoel waar jouw noden en struikelblokken zitten.

Ik onderzoek, voel in en confronteer op een zachte manier zodat ik jou kan begeleiden in het ontwikkelen van meer inzichten en zelfkennis en het maken van nieuwe en andere keuzes. Jij zit aan het stuur en bepaalt waar we naartoe gaan, ik ben de gids die even meegaat op jouw pad en wijst op de andere mogelijke wegen die tot dan toe onontdekt bleven.

Ik begeleid jou, in de richting die jij onbewust wil volgen en waartoe je gedreven wordt maar niet goed weet hoe...

Waarom doe ik wat ik doe? Ik wil er gewoon ZIJN voor MEZELF en voor de ANDER, niet vanuit aanpassing maar vanuit een GEDRAGENHEID ten opzichte van het grote GEHEEL. 

Mijn afgelegde parcours:

‘It has been a bumpy ride’ is wel van toepassing wanneer ik terugblik op het parcours dat ik afgelegd heb. Mijn schoolcarrière verliep allesbehalve vlotjes. Had er destijds iemand verder dan de oppervlakte gekeken was alles heel anders verlopen. Zo ontdekte ik recent dat ik hoogbegaafd ben.

Dit was de eerste stap naar de ontdekking van de missing link. Ik volgde een expertopleiding hoogbegaafdheid bij Hoogbloeier Gifted Academy waardoor ik me gecertificeerd expert hoogbegaafdheid mag noemen. Als loopbaancoach ben ik erkend door de VDAB, hierdoor mag je bij mij loopbaanbegeleiding volgen met loopbaancheques. 

De wens groeide om andere mensen te helpen die worstelen met bepaalde problemen of gevoelens die ze niet kunnen plaatsen. Ik koos ervoor om me verder te specialiseren en volgde daarom verschillende opleidingen en cursussen: systemisch coachen, expert Me-scan, hoogsensitiviteit, positive discipline, intuïtief kindercoach, pre- en perinatale psychotherapie, mindset, … zo ontstond MEER… mijn ontbrekend puzzelstukje! 

Welkom!